ContactSitemap NLFREN

Sponsoring

In 2007 en 2008 zette Arrano met de Europese première van Cavalia in Brussel, gevolgd door een speelperiode in Knokke-Heist een onwaarschijnlijk succes neer. Le Soir noemde de manier waarop Arrano Cavalia in de markt zette een voorbeeld van communicatie en marketing.

 

Ook AFRIKA! AFRIKA! - in samenwerking met het Nederlandse Proud to Present van Frank van Paridon, eerder commercieel directeur bij Cirque du Soleil en Joop van den Ende Theaterprodukties - werd in 2009 in respectievelijk Antwerpen en Brussel met bijna 100.000 bezoekers een weergaloos succes.

 

In het spoor van AFRIKA!AFRIKA! is ook het nieuwe project dat binnenkort wordt gelanceerd bijzonder veelbelovend. Een partnership met dit uitzonderlijk multicultureel project geeft uw merknaam dankzij onze communicatiekanalen een bijzonder krachtige exposure. Het wordt zelfs een wereldpremière, wat ongekende mogelijkheden geeft in nationale covering, communicatie en marketing.

 

Daarnaast geven VIP-arrangementen in de luxueuze tentpaleizen in een heel aparte, warme en kleurrijke sfeer u een uitgelezen kans om uw relaties en gasten met een heel bijzonder evenement echt te verrassen.

 

Voor wat zonder twijfel hét evenement van 2011 wordt, worden in ons land inzake communicatie en marketing de grootste middelen ingezet.
U schrijft toch graag mee aan zo'n succesverhaal?

 

Voor alle informatie kan u terecht bij Veerle Hoppenbrouwers, managing director:
veerle.hoppenbrouwers@arrano.be of 03/221.21.22

 


 

created & CMS by Deltacom