ContactSitemap NLFREN

Portret & contact > Arrano team

 

Managing director Veerle Hoppenbrouwers werkte eerder als associate producer voor de Music Hall Group (1991-2001) en als general manager voor Viktor (2002-2006) en vestigde met ondermeer Les Misérables, Phantom of The Opera, Cirque du Soleil en Mamma Mia! naam en faam.

 

Communication director Frank Buyse heeft vierentwintig jaar ervaring in de mediawereld. Hij werkte voor de uitgeverijen Roularta, Sanoma, De Persgroep en VUM/Corelio en bij het reklamebureau Saatchi & Saatchi en was tot begin 2006 hoofdredacteur van Het Nieuwsblad/Het Volk waar hij ook verantwoordelijk was voor de marketing.

Martine Cuyvers heeft 30 jaar management ervaring opgebouwd in allerlei sectoren, vanuit de invalshoeken audit, financiën, communicatie, projectmanagement en general management. Zij participeerde in het change management proces bij de Generale Maatschappij van België en haar dochtermaatschappijen onder impuls van de nieuwe aandeelhouder Suez (1987-1992) en was ondermeer algemeen directeur bij Music Hall Group (1998-2004).

Zij werkt het liefst projectmatig in de cultuur- en eventsector omwille van de veelzijdigheid van contacten en de gepassioneerde inzet van iedereen die erbij betrokken is.

 

 

Project coördinator Birgit Ketele behaalde haar Master degree Toegepaste Economische Wetenschappen in 2008. Na een stage in Australië werkte Birgit eerst op Afrika!Afrika!, vervolgens als projectmanager van FC De Kampioenen Expo en recent ook als marketing en sales medewerker voor Fuerza Bruta.

 

 

 

 

Project coordinator Kristof De Vos behaalde zijn diploma bedrijfsmanagement en vulde dit aan met een diploma praktische management vaardigheden aan de EHSAL management School. Voor FC De Kampioenen Expo in Antwerpen nam Kristof de dagelijkse leiding voor zijn rekening, waarna hij als project manager de expo mee verhuisde naar Oostende. Voor Fuerza Bruta was hij actief als production manager.Tekst voor module


 

created & CMS by Deltacom